Futbol
Esports 01/04/2021

El clàssic, sense un clàssic

Sergio Ramos, lesionat, no jugarà el que hauria sigut el seu duel consecutiu número 22 contra el Barça, el 46è en total

2 min
Xoc entre Messi i Sergio Ramos en un clàssic del curs 2018-19

Sergio Ramos, el futbolista que més enfrontaments entre el Barça i el Reial Madrid ha disputat (45), serà baixa per al clàssic del pròxim dissabte 10 d'abril. El club blanc ha anunciat aquest dijous, després que el central disputés ahir els últims cinc minuts del partit entre Espanya i Kosovo per seguir acumulant internacionalitats, que el defensor andalús té una "lesió muscular al bessó intern de la cama esquerra".

Malgrat que el Reial Madrid no especifica el temps de baixa, a deu dies del partit contra el conjunt blaugrana, el capità blanc està pràcticament descartat. En aquest sentit, és revelador el missatge que Ramos ha publicat avui a les seves xarxes socials: "Si hi ha alguna cosa que em fa mal és no poder ajudar l'equip en aquests partits de màxima exigència en els quals ens juguem la temporada". Abans del clàssic, el Madrid s'enfronta contra el Liverpool en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions el pròxim dimarts.

D'aquesta manera, Ramos no podrà seguir batent registres amb la samarreta blanca en un partit especial per als jugadors tant del Barça com del conjunt madrileny: l'andalús no s'havia perdut cap dels últims 21 clàssics. L'enfrontament, doncs, també quedarà orfe d'una de les rivalitats que han marcat més les últimes dues dècades del futbol estatal, la que protagonitzen el central i Leo Messi. Des del 19 de novembre del 2005, Ramos i l'argentí s'han enfrontat 42 vegades en duels entre l'equip català i el madrileny, amb 19 victòries per al capità blaugrana, 14 per al líder blanc i 9 empats.

Puntada de peu a la gramàtica

Sergio Ramos també ocupa l'actualitat esportiva d'aquest Dijous Sant per una altra qüestió relacionada amb una campanya de publicitat. La plataforma de continguts audiovisuals d'Amazon ha volgut fer una còpia de la lona que Joan Laporta va penjar a prop del Santiago Bernabéu durant la campanya electoral del Barça, però ha comès una greu errada gramatical.

En una pancarta situada a Barcelona, a la cruïlla de Gran Via amb passeig de Gràcia, la lona de grans dimensions per promocionar la nova temporada del documental de Ramos produït per Amazon porta el missatge "Ganes de que em torneu a veure", al costat d'una gran fotografia del futbolista. El "de" és incorrecte, tal com ha recordat a les xarxes Lluís Carrasco, cap de campanya de Laporta i ideòleg de la pancarta imitada.

stats