PREMIER LEAGUE
Esports 29/08/2015

El Crystal Palace guanya al camp del Chelsea i l'equip de Mourinho no aixeca cap (1-2)

El Manchester City lidera la classificació amb 12 punts i l'Arsenal guanya fora de casa

Cahill, durant el partit Chelsea-Crystal Palace

BarcelonaEl Chelsea ha perdut el segon partit de la Premier i després de quatre jornades, tot just suma 4 punts. Amb Pedro i Cesc de titulars (era el debut del canari a casa), els homes de Mourinho han perdut contra el Crystal Palace per 1-2. Bakary Sako ha fet el primer gol visitant als 65 minuts, però Falcao ha empatat amb un bon cop de cap als 79 minuts després d'una assistència de Pedro. Però just després, l'equip del sud de Londres ha fet el segon gol gràcies a Ward (1-2, 81'). El vigent campió ha reclamat un penal sobre Diego Costa, però encadena el segon partit consecutiu sense guanyar a casa, després d'empatar amb el Swansea (2-2).

EL Liverpool també ha perdut, en aquest per 0-3 amb el West Ham, veient com es trenca el seu bon inici de temporada. Lanzini, Noble i Sakho han marcat els gols de l'equip d'Slaven Bilic. Coutinho i el visitant Noble han estat expulsats.

Qui ha reaccionat és l'Arsenal, guanyant al camp del Newcastle per 0-1 gràcies a un gol en pròpia porta de Coloccini. L'Arsenal suma 7 punts, tants com el Liverpool.

El líder és el Manchester City, després de derrotar per 2-0 el Watford amb gols de Steerling i Fernandinho. ELs homes de Pellegrini han sumat els 12 punts possibles.

L'Stoke City de Muniesa i Bojan ha perdut 0-1 amb el West bromwich després de veure com Afellay i Adam eren expulsats ja abans del minut 30.

En el darrer partit del dia, l'Everton de Robert Martínez ha tret un punt del camp del Tottenham de Pochettino (0-0). Deulofeu ha entrat en els darrers minuts.