PREMIER LEAGUE
Esports 18/08/2014

El Chelsea debuta a la Premier guanyant al camp del Burnley amb un gran partit de Cesc Fàbregas

El jugador maresmenc ha participat en les jugades dels dos primers gols de l'equip de Mourinho

Cesc ha debutat a la Premier amb el Chelsea

BarcelonaEl Chelsea ha debutat a la Premier enduent-se els tres punts del camp del modest Burnley (1-3), un dels equips que va pujar a Primera la darrera temporada. Scott Arfield va donar un ensurt als londinencs en fer el primer gol del partit als 14 minuts, però mica en mica el Chelsea va imposar el seu ritme, jugant un gran primer temps gràcies a les aparicions d'un Cesc que va participar, de forma clau, en el gol de l'empat de Diego Costa. El davanter brasiler amb passaport espanyol va fer el seu primer gol a Anglaterra i poc després Schurrle va fer el segon gol del Chelsea gràcies a una assistència de Cesc.

A la segona part, Ivanovic va fer el tercer gol del Chelsea i el partit va acabar controlat pels homes de Mourinho, líders per diferència de gols després de la Primera Jornada. El belga Courtois ha debutat com porter a la Premier amb una bona actuació.