RCD Espanyol
Esports 31/10/2021

Castanya blanc-i-blava per ressuscitar el Getafe (2-1)

L'Espanyol cau al Coliseum en la pitjor actuació de l'era Vicente Moreno

2 min
Ünal ha castigat l'Espanyol amb un doblet sota la pluja que ha caigut a Getafe

L’Espanyol ha ressuscitat el cuer de Primera en una de les pitjors tardes de l’era Vicente Moreno. Amb una castanya de partit sota la cortina d’aigua del Coliseum Alfonso Pérez (2-1), els blanc-i-blaus s’han convertit en l’aspirina d’un necessitat Getafe, que ha sumat la primera victòria d’aquesta Lliga. Sense bon joc ni els gols d'RDT, la primera victòria visitant seguirà sense arribar.

El Getafe no ha necessitat cap disfressa de Halloween per espantar un Espanyol que ha passat força por en cada una de les arribades locals. Ünal s’ha convertit en un autèntic malson per a Cabrera i Sergi Gómez, ja que el turc ha rematat totes les centrades que li han servit al cor de l’àrea. Un partit més, Diego López ha tornat a ser providencial per mantenir amb vida un Espanyol a qui no li ha funcionat sortir amb un onze farcit de jugadors tècnics de clar perfil associatiu. 

Amb un plantejament intens, lluitador i atrevit, el Getafe de Quique Sánchez Flores ha oblidat que és el cuer de Primera i ha recuperat l’essència i la imatge que tenia amb Bordalás. Superada la mitja hora de joc, els locals han trobat premi a la seva insistència amb un golàs d’Ünal, que en el seu cinquè intent ha obert la llauna amb una xilena que ha superat per dalt Diego López.

Vicente Moreno no troba la tecla

Vicente Moreno es mossegava les ungles mentre reflexionava com capgirar un partit en què l’Espanyol s’estava veient clarament superat pel cuer. Els blanc-i-blaus han aconseguit reaccionar només cinc minuts després en un córner on Sergi Gómez ha caçat una rematada de Cabrera al pal. Veient que els engranatges del mig del camp no li han funcionat, el tècnic valencià ha sacrificat al descans Darder i Melendo. Cap dels canvis, però, han tingut l'efecte desitjat.

L’Espanyol ha basat el seu joc en centrades infructuoses que no han sabut fer mal al Getafe. I Ünal, disposat a completar el partit de la seva vida, ha firmat el segon després d’aprofitar una indecisió defensiva blanc-i-blava. Expert en perdre temps a còpia de faltes, polèmiques i brega, el Getafe ha aconseguit que no passés res més sota una intensa pluja.

stats