FUTBOL
Esports 07/01/2021

Benzema serà jutjat pel xantatge a Valbuena amb un vídeo sexual

La justícia creu que el jugador del Reial Madrid és còmplice d'un suposat delicte comès el 2015

Ara
1 min
Valbuena carrega contra Karim Benzema

BarcelonaKarim Benzema serà jutjat per complicitat en el suposat xantatge amb vídeo sexual a Mathieu Valbuena, futbolista i excompany del davanter del Reial Madrid a la selecció francesa. Així ho ha anunciat aquest dijous la Fiscalia del Tribunal de Versalles. "Jutjar-lo és un acarnissament absurd i injust", ha assenyalat a Efe el representant legal del jugador madridista, Sylvain Cormier, que creu que Benzema "no té res a retreure's" en aquest sumari.

El cas va esclatar l'any 2015, quan dos homes que tenien un suposat vídeo íntim de Valbuena amb la seva dona van intentar fer-li xantatge. Li van demanar diners a canvi de no fer pública la gravació, però el jugador francès va negar-se a pagar-los. La presumpta implicació de Benzema va donar-se quan els dos homes van contactar un amic del davanter del Madrid perquè el futbolista convencés el seu company perquè abonés la quantitat reclamada, cosa que va fer durant una concentració amb la selecció francesa.

Valbuena va denunciar els fets el novembre del 2015 i la policia va detenir Benzema, que en la seva declaració va insistir en la seva innocència: "Crec que tot això és un malentès enorme. Jo només volia ajudar el Mathieu [Valbuena] perquè prengués consciència de tota aquesta història. A mi em van fer una cosa similar". Amb motiu de la seva implicació en aquest cas, Benzema no ha tornat a jugar mai més amb la selecció francesa, campiona del món al Mundial de Rússia 2018.

Segons el codi penal francès, i en cas que es provi la implicació de Benzema en tot aquest escàndol, el jugador madridista s'exposa a una pena que podria arribar a ser de cinc anys de presó.

stats