DAKAR 2016
Esports 05/01/2016

Una penalització priva Joan Barreda del triomf d'etapa i el lideratge

Laia Sanz puja fins la 21a posició després de la tercera etapa

Efe
2 min
Joan Barreda, durant la segona etapa del Dakar

BarcelonaUna penalització d’un minut per excés de velocitat ha privat Joan Barreda del triomf d’etapa en la tercera jornada del Dakar i, de retruc, també de tancar el dia al capdavant de la classificació general de motos. El pilot d’Honda ha tornat a veure frustrada la seva sort, com ja va passar-li dilluns, després d’haver retrobat la millor versió al llarg dels 201 quilòmetres que unien Rio Hondo i Jujuy.

El seu temps de 2 h 30 min 37 s, ha acabat sent superat pel de l’argentí Kevin Benavides (2h31m03s) i per tres pilots més després del càstig. Tot i així, les sensacions de Barreda són bones i referma la seva intenció de pujar al podi per primera vegada en la seva sisena participació dakariana.

“Ha sigut un bon dia per a mi, sobretot després que dilluns em toqués obrir la pista. Avui he sortit en setena posició, la qual cosa és millor”, ha afirmat. “He pogut mantenir un bon ritme durant tota l’especial. Al final les diferències són mínimes però l’important és estar en el grup de davant, a l’espera que arribin les etapes més complicades pel que fa a navegació”, ha afegit. Barreda és ara tercer a la general, a 46 segons del líder eslovac Stefan Svitko (KTM), quart.

Laia Sanz, per la seva banda, segueix brillant i ja ocupa la vint-i-unena posició a la general, després de creuar la meta a 4 minuts. Té el lideratge a menys de 13.

Loeb segueix manant

SebastienDakarper davant de l'espanyol Carlos Sainz.

MundialCarlos Sainz,qatarià Nasser Al-Attiyah

LoebGiniel De VilliersNani Roma, després dels problemes d'aquest dilluns, Xevi Pons

stats