BARÇA
Esports 10/08/2020

Arthur es reuneix amb Abidal per pactar la seva sortida del Barça

El brasiler no va poder entrar al Camp Nou el darrer dissabte

X.h.n. / T.p.
2 min
Arthur no va poder entrar al Camp Nou.

BarcelonaNou capítol del serial en què s’ha convertit l’últim tram de la relació entre Arthur Melo i el Barça. El migcampista brasiler s'ha presentat aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per reunir-se amb el secretari tècnic blaugrana, Éric Abidal, buscant pactar la seva sortida del club de forma amistosa. De moment, el brasiler no entrarà en cap dinàmica de grup i segueix amb un expedient disciplinari obert per no haver entrenat els darrers dies, quan va decidir quedar-se al Brasil. En els propers dies hi haurà una nova reunió dels seus advocats amb el club per tractar la seva sortida a la Juve. El Barça va pactar una operació amb els italians segons la qual, a final de temporada Pjanic arriba al Camp Nou i Arthur marxa a la Juve, però el brasiler va decidir que ja no volia jugar més amb el Barça, a diferència del bosnià, qui si ha seguit treballant amb la Juve fins el darrer partit.

Arthur, que divendres va arribar a Barcelona disposat a rebaixar el to de la seva rebel·lia, es va presentar dissabte al vespre al Camp Nou per donar suport als seus encara companys per al partit de Champions contra el Nàpols. Va arribar en el seu vehicle privat a falta d’una hora i mitja per al xiulet inicial, però el personal del club no el va deixar accedir a la zona de vestidors, de manera que va haver de marxar per on havia vingut per mirar el matx des de casa seva.

Hi ha dos motius pels quals Arthur va ser expulsat de l’estadi. Un és que el de Goiânia, absent en la convocatòria de Quique Setién perquè no s’entrena des que va acabar la Lliga, no figurava a la llista de personal autoritzat per la UEFA per a la celebració del partit. I l’altre és que el Barça no té a la mà els resultats de les PCR que el futbolista es va fer divendres en una clínica privada. A més, Melo té obert un expedient per no haver-se presentat als entrenaments i, en paral·lel a la negociació de la seva rescissió immediata, l’entitat li demana que compleixi amb les seves obligacions, s’expliqui davant del secretari tècnic –cosa que ha fet aquest dilluns– i passi pels serveis mèdics per confirmar que no té covid-19. Segons fonts blaugranes, Arthur ja sabia que no el deixarien entrar abans d’agafar el cotxe per intentar retrobar-se amb els companys.

L’ex del Grêmio jugarà al Juventus el curs que ve després que el Barça el pressionés per anar-se’n. A canvi, el club italià va traspassar Miralem Pjanic a l’entitat culer. Aquesta operació explica la situació actual.

stats