FUTBOL SALA
Esports 15/06/2019

El Barça Lassa perd als penals i queda contra les cordes a la Lliga de futbol sala

El quart partit serà aquest dilluns de nou a la pista d'El Pozo

T.p.
Una imatge del tercer partit de la final El Pozo-Barça Lassa

BarcelonaEl Barça Lassa de futbol sala ha perdut el tercer partit de la final de la Lliga de futbol sala a la pista d'El Pozo Múrcia (3-3). Amb aquest resultat, l'equip d'Andreu Plaza necessita guanyar els dos pròxims partits de la sèrie, al millor de cinc, per 2-1.

Als 10 minuts, el brasiler Leo Santana ha marcat el 0-1, premiant el bon joc blaugrana. Però els locals han reaccionat, generant moltes ocasions de perill. Als 13 minuts Ferrao ha transformat una jugada col·lectiva blaugrana en el 0-2, que ha deixat contra les cordes els locals. Juanjo, titular a la porteria blaugrana per davant de Dídac, ha estat encertat.

El Pozo ha sortit a la segona part buscant un gol per canviar el guió del matx, i l'ha trobat gràcies a Alex als 24 minuts. Però en 30 segons Esquerdinha, després d'una gran jugada de Santana, ha fet el tercer gol blaugrana. En una jugada d'estratègia als 28 minuts, Andresito ha marcat el 2-3 que ha convertit els últims minuts en un duel a cara o creu. A falta de 5 minuts, unes mans han provocat el penal amb què Alex ha anotat el gol de l'empat local (3-3). A la pròrroga, cap dels dos equips ha marcat i s'ha enviat el partit als penals, on s'han imposat els locals després d'una errada de Leo Santana, xutant el seu penal fora (4-3).

El Barça busca el seu quart títol de Lliga. L'últim va ser l'any 2013. El quart partit serà de nou a Múrcia aquest dilluns (21 h) i, si guanya el Barça, caldrà jugar un cinquè partit definitiu el dissabte 22 de juny al Palau Blaugrana. Si dilluns guanya l'equip local, la final s'haurà acabat.