Barça
Esports 29/07/2011

Sergi Barjuán deixa el Juvenil B del Barça i García Pimienta el substituirà

El que va ser jugador del primer equip blaugrana deixa el càrrec d'entrenador per decisió pròpia després de dues temporades i ara iniciarà una nova iniciativa professional

Redacció
1 min
Sergi Barjuan va ordenar al seu equip encaixar un gol

BarcelonaSergi Barjuán deixa el Juvenil B del Barça després de dues temporades, segons ha informat el club aquest divendres. El que va ser jugador de la primera plantilla del club abandona la tasca d'entrenador per iniciar una nova etapa professional, i ara l'equip el dirigirà Francesc Xavier García Pimienta.

El ja extècnic del Juvenil B va fer-se càrrec de l'equip el 2009, i en aquestes dues temporades ha estat el campió de Lliga. Després de fer pública la seva renúncia, Sergi ha explicat via Twitter que "després de valorar durant mesos la meva situació dins el club, he decidit deixar el FCB per intentar fer el salt a nivell professional"

Ara, l'entrenador serà García Pimienta, que aquesta última temporada també ha estat campió de Lliga, en el seu cas amb el Cadet A blaugrana. D'altra banda, el primer cadet l'entrenarà Víctor Sánchez, tècnic que el curs passat va formar part de l'staff tècnic del Futbol Formatiu del Barça, i que ha fet una feina d'anàlisi tàctic de tots els equips del planter blaugrana, segons ha explicat el club.

stats