Esports 11/09/2021

El Barça femení s'abona al repòquer de gols davant el Betis (0-5)

En les dues victòries d'aquesta temporada, les blaugranes han repetit el mateix resultat

1 min
Aitana Bonmatí durant el partit contra el Betis Féminas

El domini del Barça a la Lliga Iberdrola segueix sent aclaparador. L'equip dirigit per Jonatan Giráldez s'ha imposat amb contundència al Betis Féminas en un partit que els aficionats no han pogut veure, ja que cap televisió el retransmetia. Aquells que han volgut assabentar-se de què estava succeint sobre el terreny de joc han hagut de recórrer a les xarxes socials dels dos equips o a la ràdio del club. Una situació que torna a deixar en evidència la falta de seriositat d'una lliga que, enguany, havia de ser professional.

Les blaugranes han sortit a la gespa amb la intenció de sentenciar en els primers minuts. Tot i no aconseguir-ho a l'inici de la primera part, en l'afegit, Alexia Putellas ha avançat el conjunt català al marcador. La de Mollet del Vallès ha aprofitat una passada amb el cap d'Asisat Oshoala per obrir la llauna i celebrar així la seva renovació fins al 2024 com a blaugrana.

El segon temps ha servit al conjunt blaugrana per sentenciar el matx. El segon gol ha arribat de les botes de la nigeriana, que ha convertit l'assistència de Putellas. Tot i els intents de l'equip blanc-i-verd, les ocasions de perill de l'equip andalús eren ínfimes. Mariona Caldentey ha fet el tercer en definir al mil·límetre una passada d'Aitana Bonmatí minuts abans que la sueca Fridolina Rolfo marqués la seva primera diana com a blaugrana. Per últim, Oshoala ha sigut l'encarregada de signar el definitiu 0-5. El partit, però, ha tingut com a part negativa la possible lesió de Sandra Paños, que ha sigut substituïda en el segon temps després d'un fort cop al maluc.

stats