Esports 27/03/2016

Barça i Espanyol, grans triomfadors del MIC 2016

Els blaugranes s'han endut les categories infantil i aleví-11, mentre que els blanc-i-blaus, que han disputat cinc de les set finals, s'han adjudicat els títols d'aleví-7 i Integra

R.r.
2 min
L'Espanyol s'ha endut la categoria de MIC Integra

BarcelonaDesprés de cinc dies de gols, centenars de partits, moments per l'amistat i les llàgrimes, i molta activitat en les 22 poblacions que acullien l'edició d'enguany, amb Montilivi com a principal escenari novedós, el MIC 2016 ja coneix els guanyadors de les diferents categories. Barça i Espanyol, amb dos títols, han estat els equips més guardonats, seguits per Màlaga, Nàstic i Cabanes. L'edició d'aquest any, a banda de ser la més nombrosa pel que fa a seus i equips participants, també ha estat la que més públic ha reunit.

Els blaugranes s'han imposat en dues categories, l'aleví de futbol 11, on van derrotar el Reial Madrid per 2-0, amb gran gol de falta inclòs; i també en la categoria infantil, on han superat l'Espanyol amb una gran remuntada (perdien 2-0 i s'han acabat imposant per 2-3).

L'altre gran premiat ha estat l'Espanyol, que ha participat en cinc de les set finals, encara que només n'han pogut guanyar dues. En la categoria aleví F-7, van imposar-se 1-5 al València amb tres gols de Marc Sorroche, elegit posteriorment millor jugador de la categoria, que servien per capgirar el gol inicial dels valencianistes.

En la categoria infantil, el gran triomfador ha tornat a ser el Màlaga, que ha revalidat títol per tercer any consecutiu. L'any passat els malaguenys van visitar la Costa Brava amb Pablo Fornals, ara al primer equip, com a principal estrella. Aquest cop, els andalusos s'han imposat a la final a l'Espanyol (2-1) amb gols de David Muñoz i Manu Cordero.

El Nàstic de Tarragona també ha servit de botxí pels espanyolistes, als que han derrotat en la categoria cadet (1-2) amb un gol a 30 segons pel final. Els blanc-i-blaus s'havien avançat al marcador, però els tarragonins han acabat prenent el títol a l'últim sospir, evitant la tanda de penals.

En la categoria femenina, les grans triomfadores han estat les jugadores de la UE Cabanes, que es van imposar al CE Llerona (0-3) amb tres gols de Carla Roig.

El MIC Integra, blanc-i-blau

Pel que fa a la categoria MIC Integra, aquella on participen persones amb minusvalideses, el triomf també ha estat per l'Espanyol, que s'ha imposat en la final al Figueres Units (2-1). Els espanyolistes han tancat d'aquesta forma un torneig que han completat amb un balanç de 21 gols a favor i només dos en contra.

El trofeu Fair Play ha estat per l'equip belga Kas Eupen, que va viure en primera persona l'atemptat terrorista a Brussel·les, un incident que va afectar als nens, però que no va impedir que l'equip viatgés, en autocar enlloc d'avió, tal i com estava previst, a la Costa Brava.

stats