BARÇA
Esports 02/02/2016

El Barça defensa que va enviar en els terminis previstos el recurs al TAS pel cas estelades

El club detalla que el tribunal va rebre tard els documents que acompanyen el recurs, un fet que no pot vulnerar el "dret a defensa"

A.l.
1 min
El Barça porta el cas 
 De les estelades al TAS

BarcelonaEl Barça i el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) no es posen d'acord. El club català ha fet públic un comunicat en el qual defensa que va enviar en els terminis establerts el recurs davant del TAS pel cas estelades, és a dir, una resposta blaugrana a la sanció de 40.000 euros que la UEFA va imposar pels càntics i símbols independentistes que es van exhibir al Camp Nou el passat 29 de setembre en el partit contra el Bayer Leverkusen. "En cap cas el recurs ha estat registrat fora de termini", explica el club, que matisa: "La discrepància amb el TAS s'origina perquè l'organisme considera que els documents originals que suporten el recurs van arribar físicament amb retard al TAS". Per tant, el que va arribar tard van ser els documents que acompanyaven el recurs (que van per correu ordinari), un fet que el Barça considera que no pot vulnerar el seu "dret de defensa".

El TAS, diu el Barça, va comunicar, via fax, al club l'admissió a tràmit del recurs el passat 12 de gener i, per tant, manté que el cas està obert, una idea que descarta el TAS, que, preguntat per l'ARA, sosté que no hi ha cap cas obert amb el Barça. Fonts blaugranes asseguren que feia dos dies que mantenien converses amb el TAS per resoldre aquesta qüestió, i que els ha sorprès la informació del diari 'Marca', el primer que ha explicat que l'organisme no acceptava el recurs del Barça per arribar fora de termini.

Paral·lelament, la UEFA encara està analitzant els partits contra el BATE Boríssov i el Roma, que van quedar aparcats temporalment per la treva que va signar el Barça i la UEFA sobre aquest tema.

stats