FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 05/05/2015

Cesc es rendeix a Mourinho: "És el millor entrenador que he tingut"

El futbolista català explica al 'The Telegraph' que el portuguès li ha donat més confiança que els anteriors tècnics

Ara
1 min
Cesc Fábregas ha celebrat que el Chelsea és campió de la Premier amb una senyera / INSTAGRAM @cescf4bregas

BarcelonaCesc Fàbregas ha treballat a les ordres d'Arsène Wenger, Pep Guardiola, Vicente del Bosque, Tito Vilanova, Gerardo Martino i José Mourinho. El jugador d'Arenys, després de guanyar la Premier amb el Chelsea, té clar que el millor tècnic de tots aquests és el portuguès Mourinho, que l'ha convertit en peça clau al conjunt d'Stamford Bridge. Així ho ha reconegut Cesc en una entrevista al The Telegraph britànic. "Li encanta guanyar. La mentalitat que ell demostra a cada entrenament o partit, em fa entendre perquè ha guanyat el que ha guanyat durant la seva carrera. És el millor entrenador", confessa Cesc.

El migcampista català creu que el seu tècnic té un do especial, "sap com dirigir un equip, sap com aconseguir el millor de tu i això és el que vols d'un entrenador". Un dels secrets del portuguès és que està a sobre dels jugadors i els aconsegueix motivar cada dia. "Motivar un jugador cada tres dies, quan jugues 60 partits per temporada, no és fàcil. Creu-me. Està fent un treball fantàstic", explica el jugador català en l'entrevista al diari britànic.

"Abans de cada partit, un jugador dóna una xerrada al grup i l'entrenador em fa sentir líder, important dins de l'equip, i això sempre és bo per al futbolista, notes que tens la confiança del tècnic", detalla Cesc.

stats