BARÇA
Esports 14/03/2014

Jordi Cardoner: "Si el referèndum del Camp Nou és un dia sense partit no seria un problema"

El vicepresident de l'àrea social ha explicat com avança aquest procés

Ara
1 min
Bartomeu, Moix, Faus i Cardoner / FRANCECS MELCION

BarcelonaEl vicepresident de l'àrea social del Barça Jordi Cardoner ha explicat que 14.000 socis han visitat l'exposició que explica l'Espai Barça o han assistit a les exposicions itinerants pel país. "Constatem l'interès dels socis per aquest projecte" ha dit Cardoner en la primera de les tres rodes de premsa per informar sobre el procés que acabarà el referèndum del proper 5 d'abril. Aquesta era la primera de les tres rodes de premsa en què s'explicarà el futur de l'estadi. Cardoner ha estat acompanyat per Jordi Moix, el qual ha afirmat que la reunió amb l'Ajuntament per explicar el projecte d'aquesta setmana "ha anat molt bé".

L'exposició permanent, iniciada el 6 de març, ha estat visitada per 11.800 persones. Fins a 1.625 socis han assistit a les 8 exposicions itinerants fetes fins ara. Encara en queden dues, i els dies 14, 21 i 28 hi haurà xerrades amb els membres de les penyes. Cardoner ha destacat que els vídeos penjats a la xarxa explicant el futur del Camp Nou han recollit més de 164.000 visites.

La data del referèndum

Sobre la data del referèndum, Cardoner ha recordat que la data del dissabte 5 d'abril es va decidir pensant que l'equip passaria els vuitens de final de la Champions, malgrat el risc que el Betis jugui a Europa el dijous anterior, fet que podria provocar que el partit es jugui diumenge. "Com diuen els estatuts, s'ha pactat el dia 5 d'abril, dissabte, i el referèndum es farà aquest dia".

Cardoner ha dit que fer el referèndum un dia sense partit "seria un impuls i no pas un problema. Ens tocaria animar els socis per permetre que la participació sigui igual d'alta que un dia de partit".

stats