El Barça B cau a Eivissa (2-1) i queda momentàniament fora del ‘play-off’

Triple empat amb el Nàstic, l'Andorra i el filial blaugrana

Martí Molina
L’Eivissa - Barça B es va disputar a l’estadi de Can Misses.

BarcelonaDues jugades d’estratègia van condemnar el Barça B a Eivissa (2-1), en un partit en què els illencs, que ja sumen 43 punts, van deixar gairebé sentenciada la classificació per a la fase d’ascens a falta de quatre jornades. Mentre que els blaugranes van quedar momentàniament fora del play-off, on ara hi ha un triple empat a 37 punts amb el Nàstic -que ahir va empatar a Alcoi- i l’Andorra -que va golejar al camp del filial del Vila-real.

El filial del Barça no va poder contenir les envestides d’un Eivissa que va ser millor a la primera part i que es va avançar en un servei de córner, gràcies a un gol en pròpia porteria de Rey Manaj. Peque, amb una gran diana, va igualar el marcador per als homes de García Pimienta a la mitja hora de partit. Però els futbolistes locals, que comptaven amb el suport d’uns 400 aficionats que hi havia a la graderia de Can Misses, es van endur els tres punts quan Castel, després d’un córner, va marcar el segon a falta de vuit minuts.

Guanya l’Andorra, empata el Nàstic

La jornada va ser rodona per a l’Andorra, club propietat de Gerard Piqué, que va guanyar el Vila-real B (1-3) amb els gols d’Héctor Marca, Pau Martínez i Carlitos. Un resultat que deixa el filial del submarí groc gairebé descartat. I el Nàstic, que va empatar la diana inicial de l’Alcoià per mitjà de Fran Carbia (1-1), manté el seu lloc a la zona de play-off.