FUTBOL SALA
Esports 13/10/2013

El Barça Alusport s'endú a l'últim minut el derbi contra el Marfil Santa Coloma (2-3)

Els de Marc Carmona remunten gràcies als gols de Gabriel, Jordi Torras i Sergio Lozano

BarcelonaEl Barça Alusport ha remuntat dos gols en contra i s'ha endut el derbi contra el Marfil Santa Coloma (2-3). Els gols de Gabriel, Jordi Torras i Sergio Lozano, els dos últims en la recta final del partit, han permès el triomf al conjunt de Marc Carmona. De fet, el gol de Lozano ha arribat quan faltaven 20 segons per acabar el partit.

Adolfo i Martel han avançat l'equip local, que ha començat molt fort en els primers minuts del partit, assetjant la porteria blaugrana de Paco Sedano fins a posar-se per davant en el marcador. El porter del Barça ha salvat el seu equip amb una aturada final que ha donat la victòria al conjunt barcelonista.