FUTBOL SALA
Esports 17/05/2014

El Barça Alusport i el Marfil Santa Coloma, classificats per les semifinals de la LNFS

L'equip colomenc torna 15 anys després a unes semifinals i jugarà contra l'Inter Movistar

Ara
2 min
El Marfil ha guanyat a la pista del Barça Alusport

BarcelonaEl Barça Alusport s'ha classificat per les semifinals de la Lliga de futbol sala golejant el Montesinos Jumilla per 9-2 al Palau Blaugrana. Els homes de Marc Carmona doncs, només han necessitat dos partits per accedir a la semifinal, on jugarà contra el guanyador del duel entre ElPozo i el Burela.

Després de guanyar el primer partit per 3-5, el Barça ja guanyava el segon partit per 3-0 als 6 minuts de joc gràcies als gols de Fernandao, Ortego i Sergio Lozano. Wilde i Lozano han marcat dos gols més abans del descans. A la segona part, ha seguit el festival ofensiu amb un altre gol d'Ortego. El visitant Pizarro, amb dues faltes que han entrat entre els peus de la tanca defensiva, ha fet els dos gols del Jumilla en dos minuts, situant el 6-2 als 29 minuts de joc. El Barça però, ha deixat les coses al seu lloc amb tres gols més, de Wilde, Aicardo i Diego.

Si el Barça no ha fallat, tampoc ho ha fet el Marfil Santa Coloma, que torna a unes semifinals de la LNFS després de patir contra el Magna Navarra. Els colomencs, que havien guanyant l'anada, s'han imposat per 6-3 en un partit on ha tocat remuntar. Eseverri ha fet el 0-1 en un xut desviat per un jugador local i als 5 minuts, Jesulito ha fet el 0-2. La reacció dels homes de Xavier Passarrius no s'ha fet esperar, amb gols d'Adolfo i Segura. Rafa Usín ha marcat de nou pels visitants però abans del descans, Jordi Sñanchez Piris i Rubén han fet dos gols (4-3). A la segona part, amb patiment, Adolfo, que ha jugat amb molèsties, ha fet dos gols per sentenciar el triomf. El rival del Marfil serà l'Inter Movistar, el campió de la fase regular.

stats