Futbol Sala
Esports 06/04/2013

El Barça Alusport atropella ElPozo i ho té tot de cara per acabar primer a la fase regular (2-6)

Els blaugranes són líders a la Lliga de Futbol Sala amb vuit punts d'avantatge respecte els murcians quan tan sols falten quatre jornades per disputar

M. Molina

BarcelonaCop d'autoritat del Barça Alusport a la pista de ElPozo Múrcia. Els de Marc Carmona han apallissat el conjunt murcià (2-6) i són virtuals campions de la fase regular de la Lliga. Una circumstància que els dóna avantatge de camp en totes les rondes del 'play-off' per al títol.

Ha estat un partit igualat en els primers minuts, amb ocasions per part de totes dues bandes. Els blaugranes han sortit una mica revolucionat i, malgrat tenir diferents contraatacs, no han sabut rematar la feina. Mentre que ElPozo també ha gaudit de bones oportunitats, que un immens Paco Sedano ha sabut aturar una vegada i una altra.

Passats els primers minuts de nervis i precipitació, finalment ha arribat el gol blaugrana. Saad ha obert el marcador al minut 13. I poc després, al 16, Eric Martel 'Nakata' ha ampliat l'avantatge. ElPozo ha pogut retallar distàncies just abans del descans amb una bona diana de Miguelín.

A la represa ha continuat la superioritat visitant, i en un minut de bogeria, el Barça Alusport ha sentenciat el partit. Lozano i Lin, amb dos gols consecutius al minut 24, han situat l'un a quatre a l'electrònic.

Els locals han reaccionat i han retallat novament distàncies (Paulinho, al minut 29). Però ni aquest gol ni la tàctica del porter-jugador han estat suficients per capgirar el resultat. Tot el contrari. El Barça Alusport ha ampliat encara més l'avantatge gràcies a un altre gol de Sergio Lozano (31') i a una diana final de Fernandao (33').