LLIGA DE CAMPIONS
Esports 25/11/2013

Pinto: "No he parlat amb el club sobre el meu futur, però m'agradaria renovar"

El porter deixa clar que li "agrada jugar, ja sigui la Champions o la Copa"

Toni Padilla
1 min

Amsterdam (enviat especial)Pinto ha parlat en roda de premsa en nom del Barça a l'Amsterdam Arena, i ha deixat clar que "fa gràcia jugar a aquest estadi, però tots els estadis són especials". El porter ha volgut deixar clar que "la Champions m'agrada i ja vaig jugar contra l'Ajax amb el Celta. La Champions és més mediàtica, però a mi m'importen tots els partits".

El porter ha comentat que "a la Champions no pots estar pendent d'un sol rival, cal estar atent a tots els futbolistes del rival". Pinto ha afirmat que "aquesta és una oportunitat per gaudir. És un repte per poder créixer a nivell professional i personal. I tinc clar que no és fàcil ocupar el lloc d'un porter com Valdés".

La seva renovació

Sobre la seva renovació, Pinto ha dit que "per a mi és un premi, un premi a la constància, a la feina. És una sensació bonica, no haig de demostrar res ni em sento observat". Sobre el seu futur ha afegit que "no he parlat amb el club sobre el meu futur, m'agradaria renovar, si continuo en forma vull seguir jugant. No penso gaire en el futur, penso en fer-ho bé cada dia. Si al final em renoven, serà una bona notícia. Però les renovacions arriben per treballar bé".

stats