BARÇA
Esports 30/10/2019

L'Atlètic es planteja fitxar Rakitic, segons 'Marca'

El migcampista croat podria sortir del Barça durant el mercat hivernal

Ara
1 min
Els jugadors del Barça s'entrenen a la Ciutat Esportiva

BarcelonaEl futur d'Ivan Rakitic sembla que s'allunya definitivament del Camp Nou. El pas de les jornades de Lliga ha confirmat que la situació del migcampista croata és delicada. Ha passat de titular indiscutible a secundari circumstancial per a Ernesto Valverde. La falta de protagonisme en aquest inici de temporada regular ha reobert el debat de la seva continuïtat en el pròxim mercat de fitxatges hivernal.

L'Atlètic de Madrid podria ser un dels clubs que estarien interessats en aconseguir els seus serveis, segons apunta aquest dimecres Marca. El diari assegura que els matalassers es van posar setmanes enrere en contacte amb l'entorn del futbolista. La secretaria tècnica de l'entitat creu que encaixaria bé en els esquemes de Diego Pablo Simeone.

Marca apunta que l'Atlètic entén que la competència per fitxar Rakitic serà enorme, amb l'Inter de Milà com a equip més ben posicionat en la llista de possibles destinacions. Però el jugador estaria interessat en seguir al futbol espanyol, per adaptació esportiva i familiar. El cas Rakitic continua creixent a falta d'unes setmanes per a l'obertura de la finestra de fitxatges.

stats