Esports02/02/2020

L'Atlètic Balears torna a guanyar fora de casa

L'únic gol del partit ha estat en pròpia porta

PalmaUn gol en pròpia porta de l'UD San Sebastián de los Reyes en el minut 34 ha fet que el conjunt de Manix Mandiola torni a guanyar fora de casa després de tres mesos sense fer-ho. La defensa del conjunt balear ha fet que sumassin la seva segona victòria consecutiva.

Cargando
No hay anuncios

La primera arribada dels balears a la porteria s'ha produït a la meitat del primer temps en una bona combinació entre Iturraspe i Jordan, que ha arribat fins a la línia de fons per fer la passada de la mort a Gabarre, però la defensa ha aconseguit aturar l'oportunitat.

En el minut 34 ha arribat la segona ocasió de gol, que ha acabat amb un gol en pròpia porta d'Estellés. L'Atlètic no ha deixat perdre aquest avantatge i ha tancat files per no donar cap oportunitat a l'equip local fins al final de la primera meitat.

Cargando

Aquesta tendència ha continuat durant la segona meitat, i encara que el Sanse ha intentat fer una passa endavant per crear més ocasions, el conjunt de Mandiola ha mantingut el 0 a 1 fins que ha conclòs el matx.