Esports 12/09/2019

La desena edició de l'Artiem Half Menorca reunirà 700 triatletes a Fornells

Entre els participants, cal destacar la presència del tres vegades campió del món de paratriatló Dani Molina

Ivan Martín
1 min
L'Artiem Half Menorca es disputa en una de les zones de l'illa de més bellesa mediambiental.

MaóUn total de 700 esportistes participaran en la desena edició de l’Artiem Half Menorca, una prova organitzada per l’empresa Elitechip i patrocinada per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i Artiem Fresh People Hotels. El triatló tindrà lloc el pròxim diumenge 22 a Fornells, i ja ha superat el rècord de participació, situat en 560 esportistes.

L’Artiem Half Menorca consta de dues modalitats. La distància ‘Half’ és la que presenta més dificultats perquè per completar el recorregut cal recórrer 1,9 quilòmetres nedant, 90 amb bicicleta i 21 de carrera a peu. D’altra banda, la ‘Short’ consisteix a nedar un quilòmetre, fer-ne 34 amb bicicleta i 9 corrents. El circuit de natació es durà a terme a la badia de Fornells; el de bicicleta, entre aquest nucli urbà, es Mercadal i el camí d’en Kane, i la carrera a peu serà entre Fornells i ses Salines.

Entre els participants cal destacar la presència de Diego Paredes, el guanyador del Half a Mallorca, Josep Torres, i el tres vegades campió del món de paratriatló Dani Molina, entre d’altres. Per a la promoció de l’esdeveniment, l’organització ha tancat espais a través de mitjans de comunicació especialitzats com Triatlón Channel, Triatletas en Red i Teledeporte. Durant l’any, també s’ha promocionat la prova a la Fira de la Marató de Barcelona i a la de turisme internacional de Stuttgart.

stats