Futbol
Esports 25/06/2016

Andreu Subies: "Si continuo com a president, haurà de ser de manera professional"

La Federació Catalana de Futbol ha convocat eleccions a la junta directiva

Ara
2 min
Andreu Subies

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol (FCF) ha celebrat aquest dissabte les seves assembles ordinària i extraordinària a l'Espai de les Arts i Coneixement Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui, on ha convocat eleccions a la junta directiva. La data per als comicis és el 26 de juliol.

El responsable d'administració, Lluís Broto, ha presentat l'informe d'auditoria dels comptes anuals, del tancament dels comptes, i del balanç i compte de resultats tancat. L'exercici econòmic tancat el 31 de desembre del 2015 ha estat sotmès a votació i ha estat aprovat amb un resultat de 237 vots a favor i 2 abstencions. El pressupost del 2017 de 19 milions d'euros euros ha estat aprovat amb un resultat de 237 vots a favor i 2 abstencions.

"El febrer del 2016 es van cancel·lar tots els deutes que teníem. En l'àmbit econòmic estem al dia", ha recordat Andreu Subies, el president de la FCF. "En l'àmbit patrimonial hem adquirit dos locals nous, ens hem desfet del local on hi havia abans el Comitè d'Àrbitres, els fons propis han augmentat i avui dia estem en positiu", ha explicat.

"Em preocupa molt el tema de les llicències FIFA. S'ha de lluitar contra l'abús dels menors al món del futbol, s'ha de reglamentar i tenir garanties per evitar el tràfic. S'ha de fer una feina de formació", ha deixat clar Andreu Subies.

"La RFEF ens ha ajudat molt. Des de la Federació Espanyola em van demanar que arreglés el futbol català i he fet tot el possible per millorar-lo. Sóc un home de Villar. Sempre ha ajudat el futbol català", ha dit el president.

"Si continuo com a president, haurà de ser de manera professional. No pot ser que el 99% de la casa sigui professional i el president no. En el futur s'han de canviar coses i regular-ne d'altres. Hem de fer les campanyes que facin falta, sobretot perquè els més petits tinguin la imatge adequada de respecte i bon comportament", ha assegurat.

Gerard Esteva, president de la UFEC, i Gerard Figueras, secretari general de l'Esport, han fet un discurs durant l'assemblea. La Federació, a més, ha fet un petit d'homenatge a tots els clubs que, avui dia, han celebrat cent anys de vida.

stats