LLIGA DE CAMPIONS
Esports 10/04/2017

Allegri: "El Barça segueix sent el millor equip"

"Als meus fills els agraden jugadors com els del trident del Barça, tenen bon gust" ha dit Buffon

A.n.
2 min
Massimiliano Allegri en la roda de premsa prèvia al Juventus - Barça.

BarcelonaL'entrenador del Juventus, Massimiliano Allegri, ha afirmat que tot i que el Barça "segueix sent el millor equip", creu en la possibilitat d'eliminar-los. Per fer-ho, el tècnic ha explicat que "jugaran els quatre del davant [Dybala, Higuaín, Mandzukic i Cuadrado]", i que "no veu" per què hi hauria de renunciar.

Allegri també ha valorat que el Barça, amb el seu joc, concedeix "alguns espais al darrere" i que els han de "saber aprofitar". "Demà haurem de marcar i mirar de no encaixar cap gol", ha afegit el tècnic italià. Bona part de la pólvora del Juventus passa pels peus de Dyabla, de qui Allegri ha dit que "està fent passos de gegant".

Respecte al Barça, l'entrenador de la Juve ha afrimat que "canvien poc", juguin amb tres o quatre defenses, i que coneixen les característiques del conjunt blaugrana. Pel que fa a la derrota (2-0) d'aquest dissabte passat a Màlaga, Allegri n'ha tret ferro i ha afirmat que en partits de la talla com el d'aquest dimarts a Torí, el Barça "difícilment falla".

Buffon, optimista

BuPer la seva part, Gianluigi Buffon, porter i capità del Juventus, ha reconegut la superioritat del Barça a la final de Berlín l'any 2015, però ha admès que els records d'aquell partit el fan ser "moderadament optimista" de cara a l'enfrontament d'aquest dimarts, perquè "han crescut" i tenen "més experiència europea". "El Barça ha canviat molt poc, nosaltres més", ha remarcat l'italià.

El porter també ha valorat que "probablement" el Barça és el rival més dur que els podia tocar, i que serà "bonic" enfrontar-s'hi. Preguntat pel trident, ha admès que l'atac del Barça es "devastador", i ha lloat "l'altruisme" i "l'actitud" de Messi, Suárez i Neymar. Ho ha rematat afirmant que als seus fills "els agraden els jugadors com els del trident del Barça, tenen bon gust".

Buffon mai ha rebut un gol del crac argentí, un fet que ha explicat afirmant que s'han enfrontat "poques vegades" i que sempre ha tingut "grans defenses". El capità del Juventus també ha valorat el moment de forma de dos dels cracs del seu equip: "Campions com Dybala i Higuaín saben que si estan al 100% ens donen confiança i seguretat". De Dybala, Buffon ha afegit que "espera molt d'aquest partit i arriba en les millors condicions".

stats