Esports 25/06/2016

Alemanya busca credibilitat contra Eslovàquia

La selecció de Joachim Löw té problemes en atac en aquesta fase inicial de l'Eurocopa

A.l.
1 min
Joachim Löw, seleccionador alemany

BarcelonaAlemanya es juga aquest diumenge (18 h) contra Eslovàquia un lloc a quarts de final i la credibilitat que no ha aconseguit demostrar fins ara. L'equip de Joachim Löw ha generat dubtes en aquesta primera fase de l'Eurocopa. Una incertesa que arriba a la part ofensiva: Alemanya no té gol. Darrere, en canvi, el conjunt alemany s'ha mostrat inexpugnable i va acabar els tres primers partits sense que Manuel Neuer rebés cap gol. Per al partit contra Eslovàquia el seleccionador alemany té el dubte de Jerome Boateng: el central del Bayern Munic arrossega problemes físics i podria cedir el seu lloc al valencianista Mustafi.

En punta d'atac qui podria tenir continuïtat és el veterà Mario Gómez. Absent en el primer duel, l'atacant del Besiktas podria asseure Mario Götze, substituït en els tres partits anteriors i molt qüestionat al seu país. Draxler i Schürrle també lluiten per formar part d'un onze en què podria tornar a tenir minuts Joshua Kimmich, futbolista del Bayern Munic que va aportar més recursos al lateral dret que no pas Howedes, titular a l'inici del campionat.

L'actual campiona del món busca a l'estadi Pierre-Mauroy de Lilla fer un pas endavant en el seu joc que li permeti afrontar amb més seguretat la fase decisiva del torneig, en la qual els rivals cada vegada seran de més entitat. Primer, però, haurà de superar l'Eslovàquia del migcampista del Nàpols Marek Hamsik, l'estrella d'una selecció en què també llueix Vladimir Weiss.

Qui superi aquest partit de vuitens jugarà els quarts de final contra el guanyador del duel entre Itàlia i Espanya de dilluns.

stats