Economia 10/07/2019

Xiaomi discrimina les Balears amb les ofertes per internet

La companyia no fa entregues a les Illes per compres a la web oficial i els residents queden exclosos dels descomptes que s'hi s'ofereixen

Ara Balears
1 min
Un imperi construït  a força d'imitar Apple

PalmaLa tercera empresa més important de fabricació telefònica del món, Xiaomi, ja és també el tercer fabricant de mòbils amb més vendes a l'Estat. La seva producció inclou fins a 50 models d'smartphones, ordinadors, tauletes, routers, una vintena de televisors, polseres quantificadores, smartwatches per a infants, patinets elèctrics, carregadors de dispositius autònoms, un videoclub online, una torradora i fins i tot un microones. I tot això, quan tot just fa set anys que es va fundar. L'empresa vol vendre a tot el món, però hi ha llocs, com les Balears, on no ho fan amb la mateixa empenta.

Els residents de les Illes no poden aconseguir tots els productes que Xiaomi ofereix a la pàgina oficial ni tenen accés a les ofertes que s'hi anuncien, perquè la distribució no hi arriba. I quan els illencs demanen als operadors quines opcions tenen per poder comprar algun dels seus productes, els contesten que ho demanin per Amazon, Aliexpress i pàgines similars, segons ha pogut comprovar l'ARA Balears.

També proposen, com a alternativa, que vagin a la botiga física que hi ha a Palma, però no té tots els productes que s'anuncien a la pàgina, ni les mateixes ofertes, que tampoc són a portals com Amazon. Les Balears no són l'únic lloc de l'Estat on l'empresa no distribueix: tampoc no arriben ni a Canàries ni a Burgos.

stats