Economia 31/12/2020

Les grans superfícies acusen el Govern de fer una "injusta campanya de desprestigi"

Afirmen que el tancament en dies festius i caps de setmana causarà un "impacte irreparable" en els seus negocis

Ara Balears
1 min
Festival Park pràcticament buit el dia que tanca a les 20 h. / ISMAEL VELÁZQUEZ

PalmaLa patronal de grans superfícies comercials ANGED ha retret al Govern balear la "injusta campanya de desprestigi" i ha lamentat l'"impacte irreparable" que causarà en els seus negocis el tancament en dies festius i caps de setmana, segons ha informat l'agència Efe.

L'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED) assegura que els seus establiments han tingut "un comportament exemplar" durant la pandèmia, atès que han implantat les mesures de seguretat sanitàries en tot moment. "No és comprensible que una administració pública no doni suport a la compra en els nostres establiments i infongui temor als ciutadans", es queixa l'associació.

La patronal assenyala que "tant els hipermercats com els grans magatzems i superfícies especialitzades són els formats comercials que, per la seva dimensió, contribueixen més a evitar aglomeracions i permeten una major distància personal, control d'aforaments i aplicació de mesures de prevenció".

En aquest sentit, ANGED considera una "clara discriminació" que el Govern obligui a tancar les grans superfícies els dies 1, 2, 3, 6, 9 i 10 de gener, cosa que causarà "un impacte irreparable en la facturació i l'ocupació".

stats