Economia 24/12/2022

Sis nous hotels de luxe obriran el 2023 a Mallorca i Formentera

Dos dels establiments se situaran a l'illa pitiüsa, i els quatre restants, a Banyalbufar, Santanyí, Andratx i Pollença

ARA Balears
1 min
Poble de Banyalbufar de menys de 3.000 habitants

PalmaQuatre nous hotels de luxe obriran als municipis de Banyalbufar, Santanyí, Andratx i Pollença (Mallorca), i a Formentera durant l'any 2023. L'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) ha detallat aquest dijous que, a Mallorca, es tracta dels hotels de Son Bunyola, ubicat a Banyalbufar; Ikos Porto Petro, a Santanyí; hotel Capuccino, al port d'Andratx, i l'hotel Formentor, localitzat a la badia de Pollença.

A més, a Formentera obriran dos nous hotels el 2023: l'hotel Teranka, que se situarà davant de la platja de Migjorn i que estarà centrat en la gastronomia i l'art contemporani; i l'hotel Can Miquelet, que s'ubicarà al Parc Natural de ses Salines.

L'hotel Son Bunyola s'ubicarà en un dels pobles enmig de la serra de Tramuntana, un dels projectes del britànic multimilionari Richard Branson. Segons ha informat l'AETIB, conservarà tots els elements originals de la torre de possessió.

D'altra banda, l'obertura de l'hotel Ikos Porto Petro serà el mes d'abril després d'una reforma integral de les antigues instal·lacions. Aquest allotjament albergarà un total de 319 habitacions. A més, l'hotel Formentor, la segona incorporació a l'Estat de la cadena Four Seasons, tindrà 110 suites.

stats