Economia 03/09/2019

Sa Nostra no haurà de pagar 46 milions de dòlars a la família de Margarita Lliteras Nadal

Segons ha informat 'Diario de Mallorca', la jutgessa també ha exculpat dos antics càrrecs d'una operació milionària amb un hotel de Cancún

Ara Balears
1 min
Una trentena d'extreballadors de Sa Nostra podria rebre una major indemnització.

PalmaAbsolen Sa Nostra, Miguel Nicolau Mesquida, José María Navarro Lacomba i Julián Mir Cicerol d'haver de pagar 46 milions de dòlars a la família de Margarita Lliteras Nadal, propietària d'Efesyde, per una inversió milionària a un hotel de Cancún, segons ha informat 'Diario de Mallorca'.

Tot i això, la magistrada sí que ha condemnat Guillermo Nicolau Salleras a dues penes d'un any de presó per administració deslleial i imposició d'acords socials. Com ha informat el mitjà, els fets provats són que l'any 2010 Guillermo Nicolau, aprofitant que controlava totalment la societat mexicana Efesyde, propietària de l'hotel de Cancún, va decidir demanar una segona hipoteca sobre l'hotel.

Aquesta operació, segons informa 'Diario de Mallorca', es va fer amb "l'exclusiva finalitat que Nicolau obtingués un benefici particular i per fer front als deutes que tenien les societats familiars". Segons la magistrada, aquesta segona hipoteca no té cap perjudici per a la família Lliteras i l'empresa.

stats