Economia 14/07/2021

El preu de venda dels xalets augmenta un 6,3% a les Balears durant el darrer any, segons Idealista

És el tipus d'habitatge que més s'ha encarit

ARA Balears
1 min
Una promoció d'habitatges en venda.

PalmaEl preu de venda dels xalets ha augmentat un 6,3% a les Balears durant el darrer any, de manera que és el tipus d'habitatge que més s'ha encarit, segons un informe fet per Idealista. D'acord amb Europa Press, els estudis han registrat un augment del preu dels xalets d'un 3,2%; dels pisos amb una habitació, d'un 3,3%; dels de dues, d'un 3,6%, i dels de quatre habitacions, d'un 5,7%. En canvi, el preu dels pisos de tres habitacions ha caigut un 0,4% a les Illes.

En el cas de Palma, els xalets han augmentat el preu un 9,2% i els estudis, un 1,9%. Quant als pisos, els d'una habitació han registrat un increment d'un 0,3% i els de quatre, d'un 5,5%. En canvi, els preus dels pisos de dues i tres habitacions han baixat un 0,8% i un 3%, respectivament.

A l'Estat, els preus de venda de l'habitatge han superat l'any de pandèmia amb un increment d'un 10%. Els pisos amb una habitació han estat els que han pujat més, un 21,1% en un any. Els segueixen els de dos dormitoris (12,2%) i els de tres habitacions (11,5%). Els xalets s'han encarit un 9,3%, mentre que els pisos de quatre dormitoris o més ho han augmentat un 7,8%. Els estudis són el producte amb el menor increment: 5,6%.

stats