Economia 14/02/2022

Nou augment de les reserves turístiques per visitar les Balears

L'Arxipèlag té el 10% de totes les reserves de l'Estat

ARA Balears
1 min
Turistes al centre de Palma

PalmaLes reserves turístiques per visitar les Illes Balears continuen augmentant una setmana més. Segons les dades de la plataforma de reserves TravelgateX, durant els darrers set dies s'ha registrat un increment d'un 12,5% del nombre de turistes que han comprat vols i un paquet vacacional per viatjar a l'Arxipèlag durant aquest 2022.

La pujada és molt més gran si es comparen les dades amb les que es varen recollir la mateixa setmana de l'any passat. Així, segons les dades de la plataforma, l'increment registrat és d'un 556%. Tot i això, encara es troben un 8% per sota de les xifres recollides abans de la pandèmia.

Les reserves a les Illes Balears suposen el 10,58% de les que s'han registrat a tot l'Estat la darrera setmana. Segons les estadístiques recollides per TravelgateX, la majoria de reserves corresponen a parelles (46%), seguides de persones que viatgen soles (24%), famílies (16%) i grups (12,3%). El mercat turístic que més reserves ha fet en aquest període és l'estatal (65,5%), per davant del britànic (14,8%), l'italià (2,6%), el portuguès (2,4% i l'alemany (2,17%).

stats