Economia 06/10/2017

La multinacional nord-americana FedEx inaugura un centre logístic a Barcelona

El magatzem, ubicat a la Zona Franca, donarà feina a 280 persones

Ara
1 min
La multinacional nord-americana Fedex inaugura un centre logístic a Barcelona

BarcelonaAlgunes empreses anuncien que treuen la seva seu social de Catalunya. D'altres, en canvi, comuniquen que hi obren nous centres de treball. És el cas de la multinacional nord-americana FedEx, que ha obert un nou centre logístic a la Zona Franca. "Estem molt orgullosos d'obrir aquest nou centre, que ens permetrà millorar el servei als clients de FedEx Express i TNT a la regió i a l'estranger", afirma Paloma Romero-Salazar, vicepresidenta del gegant de la logística a Espanya i Portugal.

El nou magatzem, ubicat en un espai on hi va haver l'antiga fàbrica de Seat a la Zona Franca, té una superfície de 19.905 metres quadrats, dels quals 2.400 estaran destinats a oficines, i 200 molls de càrrega, 93 per a camions i 120 per a furgonetes. Tindrà una capacitat per processar 10.000 paquets cada hora.

I el centre no queda lluny del magatzem que Amazon està construint al costat de l'aeroport del Prat, des d'on pretèn cobrir part del seu mercat mediterrani. FedEx, com altres empreses de missatgeria com UPS, treballa per al líder del mercat electrònic. El magatzem donarà feina a 280 persones.

L'obertura del nou centre de FedEx s'incardina en l'estratègia de la multinacional americana de crear una àmplia xarxa logística a Europa. La superfície contractada per la companyia és propietat de CILSA, l'associació publicoprivada que gestiona la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL).

stats