Economia 20/03/2019

MSC Creuers farà 102 escales al port de Palma aquest any, un 12% més que el 2018

L'empresa estima que els cinc vaixells que atracaran a Ciutat durant aquesta temporada suposaran la visita de 330.000 turistes

Ara Balears
1 min
El MSC Magnífica, en el port de Palma.

PalmaLa companyia MSC Creuers farà un total de 102 escales al port de Palma aquest any, un 12% més que el 2018, quan se'n varen registrar 91, segons informa Efe. MSC Creuers estima que els cinc vaixells que atracaran a Palma durant aquesta temporada suposaran la visita de 330.000 turistes, amb una xifra de despesa a la ciutat de 18 milions d'euros, segons les estadístiques de despesa mitjana per passatger que maneja l'Associació Internacional de Línies de Creuers.

El president de la companyia MSC Creuers a Espanya, Emiliano González, ha assenyalat en un comunicat que aquest augment d'escales reforça el compromís de la naviliera amb Palma, que és una destinació mediterrània "ideal per al creuerista internacional". La capital balear, ha assenyalat González, és una destinació atractiva tant per al client estatal com per al passatger internacional, ja sigui resident o visitant de les Illes Balears.

Un dels motius són les bones connexions aèries de l'aeroport de Palma, la qual cosa suposa un al·licient per als turistes europeus i de la resta de món per concloure el seu creuer a Palma, que d'aquesta manera està augmentant la seva activitat com a port base. Aquest any, MSC Creuers ha previst que el seu vaixell Fantasia faci una sortida setmanal des de Palma, des de l'abril fins a l'octubre, gràcies a la qual els ciutadans de les Balears podran embarcar des de la mateixa capital balear.

L''MSC Fantasia' farà un total de 26 sortides del 22 d'abril al 14 d'octubre amb un itinerari de vuit dies de durada d'anada i tornada des del port de Palma. Aquests viatges inclouen destinacions de la Mediterrània com Eivissa, Nàpols, Livorno (Florència/Pisa), Gènova i Marsella.

stats