Economia 04/11/2019

El cap de McDonald's, acomiadat per mantenir una relació sentimental amb una treballadora

El càrrec l'ocuparà l'actual president de l'empresa als Estats Units, Chris Kempczinski

Ara
1 min
Un restaurant de McDonald's / MCDONALD'S

BarcelonaLa junta directiva de McDonald's ha acomiadat el conseller delegat de la companyia per mantenir una relació sentimental amb una treballadora. La decisió es deu a un principi de la política de la companyia pel qual estan prohibides les relacions romàntiques entre directius i subordinats directes o indirectes, cosa que, en paraules de la mateixa empresa, demostra "poc seny".

Steve Easterbrook, el directiu en qüestió, va enviar ahir un correu electrònic a la plantilla en què reconeixia la relació i, així mateix, que havia sigut un error. "Segons els valors de l'empresa, estic d'acord amb la junta que és moment per a mi per girar full", va escriure el fins ahir conseller delegat de McDonald's en el comunicat. A partir d'ara, explica The Wall Street Journal, ocuparà el càrrec l'actual president de McDonald's als Estats Units, Chris Kempczinski.

Kempczinski ha assegurat que mantindrà el mateix enfocament que Easterbrook quant a l'aposta per la tecnologia i que està convençut que les inversions de la companyia donaran els seus fruits. El nou conseller delegat ha dit als inversors que poden sentir-se segurs amb la successió i que la seva intenció és escoltar els clients.

stats