Economia 03/06/2021

L'OMT lliura a Mallorca el certificat d'excel·lència i lideratge turístic

Destaquen la tasca que s'ha duit a terme a l'illa per ser una destinació segura

ARA Balears
1 min
El Consell de Mallorca descarta apostar pel decreixement turístic

PalmaL'Organització Mundial del Turisme (OMT) ha atorgat a Mallorca el certificat d'excel·lència i lideratge turístic. L'OMT ha destacat el control sanitari de l'Arxipèlag i les mesures que han pres per ser una destinació segura, així com la planificació de la reactivació del sector turístic. L'organització ha destacat que l'illa és "un exemple inspirador en l'avenç cap a la competitivitat" i han destacat el fet que el sector turístic treballa conjuntament amb altres institucions per tal d'oferir el millor producte possible als viatgers.

Aquesta certificació té una validesa de quatre anys, amb possibilitat de renovació, i va ser creada per millorar i reconèixer l'excel·lència i la qualitat en tres àrees clau: lideratge estratègic, execució eficaç i governança eficient.

L'acte de lliurament del certificat s'ha duit a terme aquest dijous a Raixa on, a més de l'entrega del certificat, també s'ha fet un col·loqui amb l'objectiu de donar a conèixer a la societat mallorquina aquest reconeixement i explicar alguna de les pràctiques que han distingit l'illa com una de les millors destinacions turístiques actuals. A l'acte hi han acudit les vicepresidentes del Consell, Bel Busquets i Aurora Ribot, els consellers de la institució insular i representants de la Fundació Mallorca Turisme, el conseller de Turisme del Govern balear, Iago Negueruela, el senador Cosme Bonet i representants d'ajuntaments de l'illa, com el de Calvià o de Palma.

stats