Economia 23/03/2023

La I Fira de l'ocupació de Cala Millor acull més de 200 persones i 30 empreses

Aquesta és una de les iniciatives del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç per fomentar l'activitat econòmica i la desestacionalització

ARA Balears
2 min
Fira de l'Ocupació de Cala Millor

PalmaL'Auditori de Sa Màniga ha acollit aquest dijous la I Fira de l'Ocupació de Cala Millor, en la qual han participat més de 200 persones i prop de 30 empreses de diferents sectors econòmics, juntament amb les fundacions Deixalles, Diagrama i Intermèdia. Segons han assenyalat en una nota de premsa, aquesta és una de les iniciatives del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar per fomentar l'activitat econòmica i la desestacionalització.

En aquest sentit, han destacat el conjunt d'esdeveniments esportius que s'emmarquen sota la marca East Mallorca, entre els quals es troben l'East Mallorca Cup, un torneig de futbol internacional masculí que es du a terme del 5 al 9 d'abril i en el qual participen un total de 70 equips; el Campionat d'Espanya de Bàsquet en la modalitat 3x3, que es disputa del 9 a l'11 de juny a Cala Millor, coorganitzat per la Federació de Bàsquet de les Illes i que concentra 38 equips, i l'East Mallorca Cup Femenina, que té lloc del 12 al 15 d'octubre i en la qual prendran part 50 equips.

A més, el Consorci organitza la Total Tri Mallorca, una prova de triatló en què intervindran al voltant de 500 esportistes de tot Europa.

D'altra banda, del 18 al 24 de setembre se celebra la Festa del Turista, que també preveu acollir prop de 500 persones. Posteriorment, entre finals de setembre i principis d'octubre, Cala Millor organitza una nova edició de la fira artística Art Millor.

La darrera activitat inclosa en el calendari és la Golf East Mallorca, una competició que reuneix jugadors amateurs de tot Europa.

Així, la suma de tots els esdeveniments esportius i culturals representa un gran estímul econòmic i fomenta l'ocupació als municipis de la zona, ja que rep més de 7.000 turistes que generen uns ingressos d'aproximadament 5 milions d'euros.

stats