Economia 12/09/2020

Certifiquen 141 empreses turístiques per implantar els protocols contra el covid-19

Aquestes certificacions avalen que compleixen amb totes les especificacions tècniques establertes per la Secretaria d'Estat de Turisme

Ara Balears
1 min
Una dona neteja l'entrada d'un hotel aquest estiu.

PalmaL'Agència d'Estratègia Turística (AETIB) ha certificat un total de 141 empreses turístiques per haver implantat els protocols preventius davant el covid-19, segons ha informat la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball aquest dissabte en un comunicat.

Aquestes certificacions avalen que aquestes empreses compleixen amb totes les especificacions tècniques establertes per la Secretaria d'Estat de Turisme per reduir el risc de contagis al sector turístic i, per tant, garanteixen la seguretat sanitària.

Segons expliquen a la nota, el segell certifica que les empreses han passat per les auditories que reben el nom d'"Establiment preparat enfront del covid-19" i que s'emmarca dins del Sistema Integral de Qualitat Turística en destinacions.

L'AETIB ha col·laborat amb la Secretaria d'Estat de Turisme i ha posat en marxa una sèrie d'auditories per avaluar i certificar la implantació d'aquests protocols per la prevenció de contagis del coronavirus al sector turístic.

stats