Economia 10/05/2023

Acord per millorar la connectivitat dels turistes per arribar a Cala Rajada

L'objectiu és potenciar i fer créixer l'ús del transport públic entre els visitants

ARA Balears
1 min
Arribada de turistes a l'aeroport de Palma.

PalmaEl Govern, la Federació Empresarial Balear de Transports (FEBT) i l'Associació Hotelera de Capdepera - Cala Rajada han anunciat aquest dimecres que han arribat a un acord per millorar la connectivitat dels turistes per arribar a Cala Rajada i aconseguir que l'arribada de viatgers a la zona costanera de Mallorca continuï augmentant i la mobilitat no sigui un problema per a aquells que estudien la possibilitat de visitar aquesta zona de l'illa.

Segons han informat en una roda de premsa, amb aquest nou acord els transportistes posaran a la venda les places lliures dels autocars que cobreixen la ruta amb l'aeroport de Palma. D'aquesta manera, turistes i residents que no haguessin contractat aquest servei de shuttle ('trasllat') podran beneficiar-se'n i millorar el transport de viatgers a les seves zones turístiques.

A més, han detallat que està previst que la iniciativa estigui vigent durant tota la temporada turística i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha destacat que esperen que permeti "augmentar les possibilitats de transport a tots aquells visitants que optin pel transport discrecional per desplaçar-se fins a o des de l'aeroport de Palma per passar les seves vacances".

Negueruela ha destacat, també, que aquesta mesura referma la seva aposta per potenciar i millorar l'oferta del transport públic a les Illes Balears i facilita la mobilitat tant a illencs com a turistes.

stats