Festival
Cultura 13/12/2023

The Tyets, Xiula i Siamiss Dj's, primers artistes confirmats pel Tribufest

En els pròxims mesos, l'organització descobrirà noves sorpreses

ARA Balears
1 min
The Tyets, Xiula i Siamiss Dj's, són els darrers artistes confirmats pel festival Tribufest

PalmaEl TribuFest 2024, la segona edició del primer festival de música per a famílies que es fa a Mallorca, ha fet públiques aquest dimecres les primeres confirmacions d'artistes: The Tyets, Xiula i Siamiss Dj's. Encara falten nombroses sorpreses que es destaparan en els pròxims mesos i es preveu que la presentació es dugui a terme al mes de febrer.

El festival es farà el pròxim 1 de juny al Parc Municipal de la Torre de Felanitx. L'objectiu d'aquest esdeveniment, igual que en la primera edició, és convertir-se en una eina de conscienciació social i educativa per als més petits, per allunyar-los de la globalització i posar en valor la cultura catalana.

Un altre dels punts clau d'aquesta nova edició del festival que arriba el mes de juny a Mallorca és l'aposta per la sostenibilitat. Des de l'organització han explicat que el festival serà respectuós amb el medi ambient, ja que produirà el mínim de residus i la reutilització i el reciclatge en seran un dels grans protagonistes. Uns dels valors afegits que tindrà el festival serà la font d'aigua potable que hi haurà al recinte, que serà de franc per a totes les persones assistents.

stats