EL GREMI RECOMANA
Cultura 30/10/2015

'Què s’amaga dins del bosc?'

2 min
Què s’amaga dins del bosc?

Us volem recomanar 'Què s’amaga dins el bosc?', un llibre molt especial per a tota la família il·lustrat per Aina Bestard i editat fa unes setmanes a Cossetània.

Com diem és un llibre molt diferent del que estam acostumats: ja que res no és el que sembla. Per començar, les vertaderes protagonistes són les il·lustracions, una cosa que no és gaire habitual, perquè tot i la importància que tenen les il·lustracions en els llibres infantils, poques vegades tenen el reconeixement que es mereixen.

La segona cosa que crida l’atenció d’aquest llibre és que, gràcies a la tècnica amb la qual està il·lustrat amb tres tintes RGD superposades, permet veure tot un món que a simple vista no hi és, gràcies als filtres de color (vermell, blau i verd) de les lupes que vénen amb el llibre.

Per tant, la història d’aquest llibre, la creen i viuen en primera persona els infants jugant amb les lupes i descobrint els secrets amagats al bosc, que semblen no ser-hi; però gràcies a la màgia, va sorgint la vida d’aquest fantàstic bosc que ha creat Aina Bestard.

Ens agraden aquestes propostes que, aprofitant tècniques ja superades tecnològicament aplicades de manera original, ens demostren que el llibre il·lustrat i en paper encara té un llarg camí per recórrer com a eina d’aprenentage i entreteniment.

Aina Bestard és mallorquina, tot i que ha viscut molts anys a Barcelona; fa uns anys va tornar a viure a Mallorca, on ha dissenyat sabates a Camper i ha il·lustrat llibres com: 'L’escola sota el mar' o 'Yoga para pequeños exploradores'.

A més, teniu la sort que el 20 de novembre a les 19 h l’autora el presentarà a la nostra llibreria. Us hi esperam!

FITXA DEL LLIBRE

Què s’amaga dins del bosc?

Aina Bestard

Cossetània

24 pàg. / 17,95 €

EL SORTEIG

En quins idiomes s’ha traduït el llibre?

Entre els qui responguin correctament la pregunta se sortejarà un exemplar del llibre. Enviau la resposta a subscripcions@arabalears.cat. El guanyador podrà recollir el llibre a la Agapea (Marqués de Fontsanta, 6. Palma).

GUANYADOR DEL LLIBRE ANTERIOR

Joan Dolz Santodomingo.

stats