Cultura 14/07/2021

Petit dona el sus aquest dijous al cicle Estiu a Bellver 2021

L'artista oferirà un concert al pati d'armes del castell en el qual interpretarà el seu repertori en solitari

ARA Balears
2 min
L'artista Petit.

PalmaDia 15 de juliol a les 20.30 h Petit oferirà un concert al pati d'armes del castell de Bellver de Palma. La seva actuació donarà el sus al cicle Estiu a Bellver 2021 de la capital illenca. En aquesta ocasió, Joan Ernest Castells interpretarà el seu repertori en solitari, sols guitarra i veu, fent un recorregut per les cançons que l'han anat acompanyat al llarg d'aquests 15 anys de trajectòria i que, enguany, per celebrar-ho, mostra en diferents formats.

Si el passat mes de març s'enfilà a l'escenari del teatre Principal de Palma amb Petit & Friends, en aquesta ocasió ho farà tot sol. Més endavant, seran els escenaris de Pollença i Inca que s'afegiran a aquesta visió transversal d'unes cançons que parlen amb honestedat d'unes emocions que uneixen i humanitzen des de la sinceritat personal. Segons ha manifestat en un comunicat, per a l'artista aquests 15 anys han significat "un camí inesperat, una gran sort, en què poder anar fent una exploració a la vegada que un creixement personal amb la música i la paraula com a vehicles".

Va ser a final del 2018 quan Petit presentà The Eternity and the Mirror, el seu treball més recent, en què proposa un viatge musical que transita des del folk anglès més misteriós i el soul més aferradís del so de Filadèlfia fins a una imaginària banda sonora d'un possible Tim Burton. Un recorregut de cançons que, segons el compositor, "vesteixen lletres ben elaborades en les quals s'explora la seva ànima per trobar respostes a les incògnites vitals que l'envolten".

Les seves nou cançons han rebut un reconeixement generós per part de crítica i el públic amb actuacions destacades com la d'inauguració de la nova Conselleria de Cultura del Govern i la seva participació en els cicles d'estiu La Lluna en Vers de la fundació Mallorca Literària i Sons de Nit 2019.

Les entrades anticipades es poden adquirir a www.ticketib.com i a taquilla a partir de les 19.30 h el mateix dia del concert.

stats