Cultura 27/09/2019

Petit tanca aquest divendres la 10a edició de la Lluna en Vers

L'artista presentarà el darrer treball, 'The eternity and the mirror', a la Institució Alcover de Manacor

Ara Balears
1 min
El concert de Petit serà a les 20 h a l'Institució Alcover de Manacor

Palma'The eternity and the mirror' (2018) és el nou treball de Petit –el projecte musical que Joan E. Castells lidera des del 2006–, que presentarà aquest divendres a la Institució Alcover. El títol, extret d’una obra del poeta libanès Kahlil Gibran, apropa aquesta humanitat musical i la mostra des de la visió mediterrània de l’autor.

En concert a la Institució Alcover, "obrirà finestres a explorar el misteri de les muntanyes, l’enigma de la mar emboirada, de la nit i de les emocions que ens obren les portes a un món per descobrir", apunten des de la Lluna en Vers. També donarà a tastar algun dels temes del seu disc anterior, 'Llenya prima', un exercici de treball poeticomusical i gràfic amb la jove escena poètica catalana.

Petit tanca una dècada del festival d'estiu de la 'Lluna en vers' de la Fundació Mallorca Literària. D'entre totes les propostes culturals amb la literatura com a fil conductor, el plat fort d'enguany ha estat el concert de Mishima en la gira del 20è aniversari, que va omplir amb la seva música el santuari de la Consolació de Sant Joan.

Enguany, el cicle ha viatjat per indrets emblemàtics de l’illa, amb espectacles en què la poesia és la matèria primera. De vegades, s'ha recitat; d’altres, s'ha convertit en cançó, o en dansa, o en teatre enmig d’una plaça un horabaixa d’estiu. El castell de Bellver, el talaiot de Son Forners a Montuïri, el Convent d’Artà i el pati dels Jardins de Sóller són alguns dels indrets on ha arribat el festival al llarg de la seva trajectòria.

stats