Festival
Cultura 13/03/2024

Noves confirmacions d'artistes per al Tribufest 2024

L.A.The Band, Reggae per Xics (The Penguins), Lali Begood, Dr Zhaska i La Banda del Misterio, el Circ Bover i Canciones para Matilda actuaran a la segona edició

ARA Balears
2 min
Cartell de la segona edició del Tribufest

PalmaEl TribuFest 2024, la segona edició del primer festival de música per a famílies que es fa a Mallorca, ha anunciat aquest dimecres un seguit de nous artistes que participaran en el festival d'enguany. Després que el mes de desembre de l'any passat informassin de qui serien els tres primers caps de cartell (The Tyets, Xiula i Siamiss Djs), ara han fet públiques noves confirmacions.

Així, l'organització ha explicat aquest dimecres que actuaran en aquesta segona edició L.A.The Band, Reggae per Xics (The Penguins), Lali Begood, Dr Zhaska i La Banda del Misterio, el Circ Bover i Canciones para Matilda.

El festival es farà el pròxim 1 de juny al Parc Municipal de la Torre de Felanitx. L'objectiu d'aquest esdeveniment, igual que en la primera edició, és convertir-se en una eina de conscienciació social i educativa per als més petits, per allunyar-los de la globalització i fer valer la cultura catalana.

L.A.The Band

És un grup mallorquí d'indie-pop liderat per Luis Alberto Segura. El seu disc Heavenly Hell els va catapultar a la fama. Des de l'organització han explicat que al Tribufest d'enguany presentaran el seu nou disc i serà un dels pocs concerts a Mallorca del 2024. El grup és un clàssic dels festivals més importants del panorama musical: D-CODE, Benicàssim, Mallorca Live, etc.

Reggae per Xics (The Penguins)

És el projecte familiar de The Penguins. El seu concert recull un repertori de cançons populars i d'autor d'arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes. Creen una combinació única entre el reggae i les cançons per oferir-nos un espectacle dinàmic, alegre i participatiu.

Lali Begood

Destacada artista catalana proposa un estil diferent Kindie, música de qualitat amb varietat d'estils i lletres dedicades a transmetre valors contemporanis. Torna a Mallorca amb la seva banda i presentant el seu nou espectacle: FUNTASTIK.

Dr Zhaska i La Banda del Misterio

És una banda mallorquina de funk psicofònic.

Circ Bover

Companyia de circ formada l'any 2005 i un referent del circ a les Illes Balears. Proposa un circ itinerant que es caracteritza per la creació d'espectacles que fusionen altres disciplines com la música en directe, el teatre i la dansa contemporània.

Canciones para Matilda

Tallers de música que ofereixen als infants un món ple de possibilitats. Espectacle pedagògic, un taller interactiu en què música i literatura infantil van units. Una proposta familiar perquè infants i adults puguin viure aquesta experiència conjuntament, tot jugant i compartint aquest moment musical d'aprenentatge musical i desenvolupament. Adreçat a infants d'un a sis anys i a les seves famílies.

stats