Cultura 04/08/2022

Els millors ballarins se citen a la Gala de les Estrelles de Dansa a Menorca

L'espectacle inclourà les actuacions de tres estrenes mundials

Iván Martín
1 min
Joaquín de Luz i Alba Sintes, coorganitzadora de l'espectacle.

MAÓEls ballarins de la Companyia Nacional de Dansa (CND) Kayoko Everhart i Alessandro Riga participaran aquest dijous a la setena edició de la 78a Gala d'Estrelles de la Dansa - Fundació Rubió Teatre Principal de Maó. La presència d'Everhart i Riga és un dels al·licients d'aquest any, en el qual destaquen tres estrenes coreogràfiques mundials i la col·laboració amb la galeria d'art Hauser & Wirth. La representació, que arrancarà a les 21 hores en el teatre Principal, és un dels espectacles més esperats a la programació d'estiu del coliseu maonès.

La col·laboració entre 78a Gala d'Estrelles de la Dansa i la galeria d'art ubicada a l'Illa del Rei del port de Maó ha servit de font d'inspiració per al ballarí, coreògraf i participant Isaac Montllor per crear Oblitus, una peça que serà representada per Everhart i Riga.

A més, la gala inclourà les actuacions de tres estrenes mundials per part de Joaquín de Luz (CND), Sergio Bernal (Sergio Bernal Dance Company) i Lucía Campillo, que compartiran escenari amb Montllor, Filipa de Castro i Carlos Pinillos (Companhia Nacional de Bailado de Portugal), Miriam Mendoza i José Manuel Benítez (Ballet Nacional de España) i Luisa María Arias.

stats