Cultura 19/02/2023

Més de 3.000 persones assisteixen al festival Jazz Palma

Cort ha destacat la descentralització de les activitats com a factor clau en l'èxit del festival

ARA Balears
1 min
L'artista Berta Moreno

PalmaMés de 3.000 persones assisteixen al festival Jazz Palma. Així ho ha indicat Cort en una nota de premsa, en la qual també ha destacat que un dels factors que ha fomentat l'esdeveniment ha estat la descentralització, ja que el fet d'organitzar activitats a les barriades ha estat una de les claus de l'apropament al públic.

En aquest sentit, han assenyalat que la venda d'entrades ha posat en relleu que la recuperació del festival s'ha consolidat.

El tinent de batle Antoni Noguera ha expressat que "l'èxit del Palma Jazz s'explica des de la doble fórmula que suma la qualitat del cartell i les activitats de carrer per fer de la música jazz un estil per a tots els públics".

Així, el festival ha conclòs aquest diumenge horabaixa amb el seu darrer concert, que ha interpretat Berta Moreno al teatre Municipal Xesc Forteza.

D'altra banda, avui dematí ha tingut lloc la darrera de les 10 activitats complementàries que formaven part del festival. Ha consistit en un Vermut Jazz a la plaça de Monsenyor Mairata de Son Sardina, en què ha actuat la banda Piolet Swing.

stats