Cultura 30/08/2022

La menorquina Anna Ferrer rebrà un premi Altaveu 2022 per 'Parenòstic'

L'objectiu és reconèixer els treballs que enriqueixen la música contemporània

Iván Martín
1 min
Actuació d'Anna Ferrer el 8 de gener al Principal de Maó presentant 'Parenòstic'.

MAÓLa cantant menorquina Anna Ferrer és una de les guanyadores del premi Altaveu 2022, el festival de Sant Boi de Llobregat. El motiu del reconeixement és el seu treball Parenòstic, que converteix Ferrer en una de les grans esperances del panorama musical a l'illa. El festival també ha guardonat la trajectòria de Santiago Auserón i Enric Cassasses, a més dels treballs de Pau Riba i l'Orchestra Fireluche, Mariola Membrives, The New Raemon i la tasca de la biblioteca Vapor Vell.

Els premis Altaveu, destinats a artistes, entitats i iniciatives que enriqueixen la música contemporània, es donaran el 8 de setembre, un dia abans de l'inici del 33è Festival Altaveu, que s'allargarà amb diferents actes i actuacions fins dia 11. El jurat dels premis l'han format Olga Abalos, Jordi Turtós, Toni Casternado, Alícia Rodríguez i Irene Desumbila.

El Festival Altaveu inclou enguany propostes que el desmarquen dels circuits massius i comercials. Entre el més destacat de la programació, cal remarcar l'homenatge a la generació del 27, de Lagartija Nick, una revisitació de Pynk Floyd i diferents actuacions d'artistes locals; la Ludwig Band i l'electrònica de b1n0, entre d'altres. Les actuacions es faran en paral·lel a la Fira del Disc i del Llibre Musical, debats i projeccions cinematogràfiques, i l'exposició de fotografia i música de García-Alix, a Can Castells Centre d'Art.

stats