Cultura 20/07/2022

Marratxí braveja d'artistes amb el programa Creart Live

Aquest dijous, 21 de juliol, la plaça de l’Associació de Veïns del Figueral s'omplirà d'activitats

ARA Balears
1 min
Una de les iamtges per promocionar el Creart Live.

PALMAAquest dijous, 21 de juliol, la plaça de l’Associació de Veïns del Figueral del municipi de Marratxí s'omplirà d'activitats relacionades amb la música, la pintura, la literatura i el ball, entre altres disciplines. Es tracta de la mostra Creart Live, que té l'objectiu d'apropar la creació artística als joves i per promocionar els artistes del municipi. El sus serà a les 20 hores, i durarà fins a les 24 h.

Entre els participants de Creart Live hi haurà l'escultor i pintor Joan Deià, que farà una mostra d’art pictòric en viu; Eméa desenvoluparà una peça amb pintura plàstica, esprai i ceres en viu; Irene Gijón farà una adaptació teatral del llibre Cartas de las heroínas (Ovidi). Es farà també un concert de jazz de la mà de Lucas Hernaiz, a més d’un recital-contacontes poètic a càrrec de Juan Recio. A més, s’instal·larà un mercadet de joves artesans i una àrea de foodtrucks a disposició de tots els assistents.

 Creart Live succeix Crear’t, la mostra d’art jove de Marratxí que es va celebrar el passat mes d’octubre i que va congregar més de 3.000 persones a la plaça de la Mediterrània. Segons explica l'Ajuntament, Crear’t aspira a convertir-se en "un laboratori de creació, un espai per a la producció i transmissió de les pràctiques artístiques contemporànies que doni visibilitat als processos de creació, propiciï exposicions i activitats per a diferents públics i activitats pedagògiques diverses".

Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Marratxí s'aspira a donar suport a la cultura artística del municipi. Crear’t és una manera que tenen de fer-ho i, de passada, bravejar d'artistes.

stats