LITERATURA
Cultura 11/12/2017

'Mallorca al forn' i 'Mallorca a la cuina' de Souvenir edicions, nominats als Gourmand Awards 2018

Les publicacions de l'editorial mallorquina opten a un dels reconeixements més prestigiosos per a llibres de cuina internacionals

Margalida Mateu
1 min
Les responsables de Souvenir edicions, Lluïsa Calafat i Margalida Castells.

PalmaL'empresa mallorquina Souvenir edicions ha estat nominada als premis internacionals Gourmand World Cookbook Awards pels seus dos llibres didàctics de cuina, 'Mallorca al forn' i 'Mallorca a la cuina'.

Fundats el 1995 per Edouard Cointreau, els Gourmand World Cookbook Awards recompensen cada any els millors llibres relacionats amb la cuina i el vi. El 2008 van participar en aquesta competició gratuïta i oberta llibres de 102 països diferents.

'Mallorca al forn, pans i dolços tradicionals' és un receptari il·lustrat de les elaboracions tradicionals que es poden trobar als forns i pastisseries de l’illa. Està adreçat tant a residents com a turistes que vulguin identificar i aprendre a elaborar a casa els principals productes locals. Les il·lustracions i el disseny són de Mar Oliver.

Portada del llibre 'Mallorca a la cuina' de Souvenir edicions.

Per una altra banda, 'Mallorca a la cuina, receptes tradicionals per fer en família' és un receptari il·lustrat dels plats tradicionals que es poden degustar als restaurants i les cases de l’illa. El llibre s'ha editat en quatre idiomes (català, castellà, anglès i alemany).

Souvenir Edicions (Alea Serveis Professionals SL) neix el 2015 gràcies a Lluïsa Calafat i Margalida Castells amb la finalitat d'apropar el patrimoni de Mallorca a les famílies i implicar els infants i els adults en activitats conjuntes, amenes, divertides i didàctiques.

stats