Cultura 09/12/2020

Els espais culturals de Mallorca avancen l'horari de la programació pel nou toc de queda a les 22 h

El teatre Principal de Palma i l'Auditòrium de Ciutat ja han anunciat alguns canvis en les properes funcions

Clàudia Darder
2 min
Imatge d'arxiu del teatre Principal.

PalmaEl nou toc de queda a les 22 hores a Mallorca decidit pel Govern ja ha provocat canvis als espais culturals. De moment, l'Auditòrium de Palma i el teatre Principal han estat els primers a anunciar els avançaments horaris d'algunes de les funcions. És una mesura que es pren per tal que la població pugui tenir accés a la cultura i als espectacles i complir, alhora, les darreres restriccions -en aquest cas, la de mobilitat nocturna- de la Conselleria de Salut.

El teatre Principal de Palma ha avançat l'horari de la funció de dissabte, 12 de desembre, La excepción y la regla, que serà a les 19 hores (no hi ha canvis per a la funció de diumenge, 13 de desembre, que es manté a les 18 hores). També s'avança el concert de Ferran Palau i Salvatge Cor de les 20 a les 19.00 hores de dimarts, 15 de desembre.

El Principal recomana als espectadors que tinguin entrades electròniques que les duguin físicament per si les reclamen agents policials en algun control.

L'Auditòrium, per part seva, ha comunicat que l'horari de l'espectacle Queen Forever, Bohemian Rhapsody Tour, previst per a aquest divendres, 11 de desembre, serà a les 19 hores.

Algunes funcions del Teatre del Mar també canviaran d'horari, però l'equip de direcció esperarà que surti el BOIB per prendre qualsevol decisió i veure si la nova normativa pot afectar altres aspectes de la programació.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, ha dit que, en un principi, no hi haurà canvis en la programació de la ciutat perquè ja s'havien tingut en compte possibles escenaris més restrictius: "Tot s'ha anat plantejant des del principi amb un horari més avançat", ha recordat.

No s'ha modificat l'horari de més espectacles d'aquests espais perquè la mesura estarà vigent a partir d'aquest djous i fins al 21 de desembre, quan es tornarà a revisar la restricció segons la situació epidemiològica.

stats