Cultura 15/12/2021

'Erosions': píndoles sobre la performança al casal Solleric

ARA Balears
1 min
Aina Bausà, Antoni Noguera, Concha Vidal i Veru Iché.

PalmaEl casal Solleric presenta Erosions, un petit cicle de dos dies –divendres i dissabte, 17 i 18 de desembre– pensat per experimentar i reflexionar sobre la performativitat. L’exposició de Diana Coca dona el marc conceptual per aprofundir en els llenguatges performatius i donar un espai a propostes locals que entenen l’art d’acció des de posicionaments diferenciats.

“La performança ha format part des dels inicis de la línia de feina que hem anat teixint des del Solleric, no només a través d’exposicions i performances, com la de Joan Morey, sinó a través de tallers on s’ha reflexionat entorn del cos, el moviment, la política i la poètica”, explica Aina Bauzà.

El missatge d’altres noms, de Quim Pujol, obrirà Erosions divendres a les 18.30 h. Tot seguit es presentarà la publicació Fer-se un cos, de Jordi Pallarès i Quim Pujol; ... I aquest és el meu cos, de Concha Vidal, clourà la sessió de divendres.

Dissabte, Laia Ventayol serà l'encarregada d'inaugurar la jornada amb una activitat participativa, De. tour, a les 17 h. A les 18 h. Andrea Soto, doctora en Filosofia i professora d’Estètica i Teoria de les Arts, prendrà part d'Erosions amb la conferència Pensar amb imatges: de l’acció al moviment. Veru Iché, amb Anèstèsia a les 19.15 h, tancarà el cicle.

stats